Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15798
Назва: Стандартизація в документаційному забезпеченні управління та архівній справі
Автори: Качковська, Леся Ростиславівна
Kachkovska, Lesya R.
Бібліографічний опис: Качковська Л. Р. Стандартизація в документаційному забезпеченні управління та архівній справі : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки освітнього ступеня магістр галузі знань 02 "Культура і мистецтво", спеціальності 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" за освітньою програмою "Інформаційна аналітика та адміністрування систем управління" / Л. Р. Качковська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 21 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 27-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: документ
уніфікація
стандартизація
документообіг
служба документаційного забезпечення управління
вимоги до складання та оформлення управлінських документів
уніфікована система організаційної і розпорядчої документації
принципи та організація передачі справ до архіву
експертиза цінності документів
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Стандартизація в документаційному забезпеченні управління та архівній справі» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Інформаційна аналітика та адміністрування систем управління» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Метою навчальної дисципліни являється: підготовка випускників до роботи в сфері документаційного забезпечення управління; використання локальної нормативно-правової бази в ДЗУ і архівній справі; документування управлінської інформації, раціоналізації документообігу, технології обробки документів з метою їх збереження і передачі до архіву. Курс має своїм завданням сформулювати у студентів знання уніфікованих правил роботи з документною інформацією та використовувати їх у своїй професійній діяльності; вироблення умінь аналізувати потреби в оперативній та ретроспективній інформації, визначати методи та способи їх задоволення; вироблення умінь та навиків при використанні технічних засобів у ДЗУ та архівній справі тощо. Оволодіння студентами цими знаннями допоможе їм зорієнтуватися у майбутній професії, сформулювати уявлення про зміст їхньої діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15798
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kachkovska L Programa_Standartyzaciya_2018.pdf630,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.