Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15797
Назва: Аналітико-синтетична обробка документів
Автори: Качковська, Леся Ростиславівна
Kachkovska, Lesya R.
Бібліографічний опис: Качковська Л. Р. Аналітико-синтетична обробка документів : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки освітнього ступеня бакалавр галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" освітньої програми "Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність" / Л. Р. Качковська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 26 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 27-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: програма навчальної дисципліни
аналітико-синтетична переробка інформації
бібліографічний опис електронних ресурсів
макроаналітичне згортання інформації
мікроаналітичне згортання інформації
індексування
реферування
джерела інформації
інформаційно-аналітичний процес
Короткий огляд (реферат): Завданням вивчення даного курсу є: ознайомити студентів з необхідними законодавчими джерелами; сприяти глибокому засвоєнню нормативних актів; ознайомити із сукупністю чинних правил роботи у сфері документаційного забезпечення управління та архівній справі. Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи базових знань про різні види, процеси, технології аналітико-синтетичної обробки інформації. Курс має своїм завданням сформулювати у студентів знання наукових методів аналізу та синтезу в процесі виконання завдання; набуття практичних умінь та навичок інформаційного аналізу і синтезу документів; здійснення методів згортання інформації, представлення її в стандартному вигляді в традиційних та автоматизованих системах. Оволодіння студентами цими знаннями допоможе їм зорієнтуватися у майбутній професії, сформулювати уявлення про зміст їхньої діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15797
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АСОД_Качковська Л. Р. 2018.pdf717,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.