Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15741
Назва: Психологія
Автори: Мілінчук, Володимир Ігорович
Milinchuk, Volodymyr I.
Бібліографічний опис: Мілінчук В. І. Психологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 середня освіта, освітньої програми(спеціалізації) Українська мова та література. Світова література. Польська мова; Історія; Мова і література (Англійська. Переклад) / В. І. Мілінчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2017. – 21 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 22-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологія
психіка
особистість
діяльність
спілкування
поведінка
Короткий огляд (реферат): Розкриття основних фундаментальних положень та закономірностей психологічної науки, а також озброєння студентів міцними теоретичними знаннями з психології, допоможуть їм сформувати адекватну поведінку у відповідності до умов професійної діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів різних спеціальностей з питань: предмету загальної психології як закономірностей розвитку і виявлення психічних явищ у житті та їх механізмів; гуманізації суспільних відносин, формування у молоді уміння саморозкриватися, цілеспрямовано здійснювати самовиховання, творчо підходити до проблеми сьогодення;оволодіння простішими конкретними методиками психологічного дослідження особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15741
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія_укр_Мілінчук17.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.