Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15727
Назва: Практика в закладах освіти (виробнича)
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Hoshovska, Dariia T.
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Практика в закладах освіти (виробнича) : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 0301 Соціально-політичні науки, спеціальності 6.030102 Психологія, за освітньої програмою Психологія / Д. Т. Гошовська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2017. - 64 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 15-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: практика
заклади освіти
рекомендації
дослідження
Короткий огляд (реферат): За результатами практики студенти будуть компетентними у таких питаннях: знати: основні етапи проведення психологічного дослідження; методи дослідження у відповідності з розробленими критеріями, індивідуальнопсихологічними особливостями та віком досліджуваного; методологічні, теоретичні та конкретно-методичні принципи побудови психодіагностичного інструментарію і формулювання психодіагностичних узагальнень і висновків; особливості розвитку особистості на кожному віковому етапі; основні методики дослідження психічних процесів та міжособистісних стосунків. Вміти: складати план дослідження, вибирати методи та необхідні методики дослідження; висувати гіпотези дослідження, складати прогнози та рекомендації на основі результатів дослідження; враховувати вікові та індивідуальні особливості дітей при проведенні дослідження; диференціювати проблеми, пов’язані з навчанням, вихованням чи розвитком; вибирати правильні виховні впливи та корекційні заняття при роботі з такими учнями; оформляти результати психологічного консиліуму та складати рекомендації для вчителів, класних керівників, батьків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15727
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПрактЗаклОсвіти_17_Гошовська.pdf571,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.