Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15726
Назва: Педагогічна практика (виробнича)
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Педагогічна практика (виробнича) : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, напрям підготовки 053 Психологія, за освітньою програмою Психологія / Д. Т. Гошовська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2017. - 17 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 15-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: нормативно-правові акти
функціональні обов’язки
механізми самомотивації
соціально-психологічне дослідження
практичній діяльності психолога
Короткий огляд (реферат): За результатами практики студенти будуть компетентними у таких питаннях: основні відомчі нормативно-правові акти, які регламентують діяльність психолога в школі та його функціональні обов’язки; механізми самомотивації та організації соціально-психологічних досліджень; основні методи соціально-психологічних досліджень; особливості вибору та застосування психодіагностичних методів у практичній діяльності психолога; соціально-психологічні характеристики особистості. За результатами практики студенти будуть вміти: аналізувати, відбирати, структурувати зміст навчального матеріалу для розробки типової навчальної програми з дисципліни; відбирати, узагальнювати, структурувати зміст навчального матеріалу для лекційного виступу; розробляти та проводити практичні заняття з обраної теми; використовувати психодіагностичні методи та методики у відповідності з темою практичного заняття; враховувати при проведенні лекції чи практичного заняття знання про вікові та індивідуальні особливості людини; здійснювати активізацію діяльності учнів; застосовувати різноманітні методи, прийоми та засоби навчання; проводити зворотний зв’язок з аудиторією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15726
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ped_prakt.pdf409,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.