Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15725
Назва: Педагогіка і психологія
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Kots, Mykhailo O.
Бібліографічний опис: Коць М. О. Педагогіка і психологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія освітньої програми Фізична терапія, ерготерапія / М. О. Коць, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2019. - 11 с.
Дата публікації: січ-2019
Дата внесення: 15-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: педагогічна діяльність
психологія
технології навчання
форми і методи навчання
психічні процеси
спілкування
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Педагогіка і психологія» є надання студентам теоретичних знань та набуття ними практичних навичок щодо закономірності психічної діяльності особистості, формування потреби в особистісному розвитку, будування позитивних стосунків з оточенням і досягнення індивідуальних цілей у процесі навчання. Основними завданнями вивчення дисципліни «Психологія і педагогіка» є: засвоєння основних термінів і понять психології та педагогіки на рівні відтворення; тлумачення та використання основних термінів і понять психології та педагогіки у повсякденному та професійному житті; формування вмінь і навичок використання психодіагностичних методик відповідно до їх призначення, психологічних знань про людину для аналізу конкретних життєвих ситуацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15725
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Педагогіка і психолоогія_фізк_Коць19.pdf648,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.