Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15722
Назва: Конфліктологія та девіантологія
Автори: Кордунова, Наталія Олександрівна
Бібліографічний опис: Кордунова Н. О. Конфліктологія та девіантологія : програма навчальної дисципліни підготовки магістра, галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 середня освіта, за освітньою програмою Англійська мова; Географія. Економіка; Історія; Фізика; Математика; Інформатика; Фізична культура; Українська мова та література. Світова література; Хімія; Біологія та здоров’я людини; Спеціальна освіта / Н. О. Кордунова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. – Луцьк, 2019. – 14 с.
Дата публікації: жов-2019
Дата внесення: 14-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: конфліктологія
девіантна поведінка
конфліктність
управління конфліктами
професійна діяльність
прийоми профілактики
Короткий огляд (реферат): Одним із наслідків ускладнення соціально-економічної та політичної ситуації, процесу швидкої зміни суспільства є бурхливе зростання кількості та різноманітності соціальних конфліктів та девіантної поведінки. Для того, щоб оцінювати конфліктогенність рішень, що приймаються, попереджувати виникнення та деструктивний розвиток конфліктів кожна людина має володіти необхідними знаннями про конфлікт, як явище, що постійно супроводжує людське життя та загрожує йому. Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів умінь та навичок подолання психологічних труднощів професійної діяльності в конфліктних умовах, попередження, профілактика девіантної поведінки та вирішення конфліктів з метою забезпечення успішного вирішення професійних завдань. Завданням вивчення дисципліни «Конфліктологія та девіантологія» є: створення умов для опанування студентами знань, вмінь та навичок практичного використання психологічних методів та прийомів профілактики, вирішення та управління конфліктами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15722
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конфліктологія та девіантологія_Кордунова.pdf561,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.