Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15700
Назва: Логіка
Автори: Гудзенко-Александрук, Олена Георгіївна
Поляков, Володимир Германович
Hudzenko-Aleksandruk, Olena H.
Poliakov, Volodymyr H.
Бібліографічний опис: Гудзенко-Александрук О. Г., Поляков В. Г. Логіка : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 251 Державна безпека освітньої програма (спеціалізації) "Державна безпека" / О. Г. Гудзенко-Александрук, В. Г. Поляков ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра філософії та релігєзнавства. - Луцьк, 2019. - 33 с.
Дата публікації: лют-2019
Дата внесення: 11-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: поняття
судження
умовивід
силогізм
доведення
спростування
Короткий огляд (реферат): Змістом навчального курсу «Логіка» є виклад студентам університету сучасного рівня розвитку логіки в умовах інтенсивного розгортання процесів диференціації та інтеграції наукового знання шляхом висвітлення основної проблематики з логіки. Завданнями курсу є визначення предмету, значення і термінології з логіки; виявлення особливостей форм мислення; ознайомлення з головними формами умовиводів, що застосовуються у сучасній науці; ознайомлення з основними ідеями найважливіших наукових теорій і методологій науки; усвідомлення основних способів доведення і спростування; оволодіння основними поняттями і процедурами формальної логіки. Структура курсу складається з лекційних і семінарських занять, самостійної (індивідуальної роботи), консультацій та екзамену (заліку). Форми контролю з курсу обумовлені навчальними планами відповідних спеціальностей і особливостями методик контролю. Підсумковим контролем з курсу, як правило, є іспит (залік).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15700
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
logika.pdf912,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.