Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15695
Назва: Методика викладання філософських та релігієзнавчих дисциплін у вищій школі
Автори: Кондратик, Ольга Василівна
Kondratyk, Olha V.
Бібліографічний опис: Кондратик О. В. Методика викладання філософських та суспільствознавчих дисциплін у вищій школі : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 033 Філософія, за освітньою програмою «Філософія, суспільна аналітика» та спеціальності 031 Релігієзнавство за освітньою програмою «Релігієзнавство, міжконфесійні відносини» / О. В. Кондратик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра філософії та релігєзнавства. - Луцьк, 2019. - 11 с.
Дата публікації: лют-2019
Дата внесення: 7-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методика
гуманітарне знання
організація навчання
дискурс
форми навчання
проблемний метод
Короткий огляд (реферат): «Методика викладання філософських та релігієзнавчих дисциплін у вищій школі» є однією із завершальних дисциплін у підготовці магістра – викладача філософії та релігієзнавства, тому за мету ставиться формування уявлень і знань про основні форми та методи викладання філософських та релігієзнавчих дисциплін, підсилюючи вивчення, практичними навичками проведення семінарських та лекційних занять. Для розв’язання поставленої мети необхідно вивчити головні методичні особливості викладання філософії та підходи до релігієзнавства, як філософської дисципліни, у вищому навчальному закладі, зрозуміти і освоїти методики проведення тематичних навчальних лекцій, а також в методи і засоби проведення практичних, семінарських занять. Необхідно сформувати розуміння таких форм роботи зі студентами як консультації, самостійна робота, вивчення джерел та літератури, написання рефератів, підготовка короткого повідомлення чи виступу або доповіді на семінарі, виконання індивідуальних завдань, курсових та дипломних робіт. Одне з головних завдань є формування методичних навичок викладання лекцій чи проведення семінарського заняття на основі творчих самостійних методичних планів лекцій чи семінарів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15695
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vyklad.pdf763,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.