Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1566
Назва: Фізіологія аналізаторів : методичні рекомендації
Автори: Козачук, Наталія Олександрівна
Федорчук, Оксана Юріївна
Kozachuk, N. O.
Fedorchuk, O. Yu.
Бібліографічний опис: Козачук Н. О. Фізіологія аналізаторів : метод. рек. до самостійної роботи студ. денної і заочної форм навчання / Н. О. Козачук, О. Ю. Федорчук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет. - Луцьк, 2012. - 36 с.
Дата публікації: 4-лип-2013
Дата внесення: 4-лип-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Мета курсу полягає у поглибленні знань про механізми виникнення відчуттів на основі загальних уявлень про будову, принципи функціонування аналізаторів та розуміння необхідності їх взаємоузгодженої і взаємодоповнюючої діяльності для цілісного сприйняття світу. Подаються методичні рекомендації до самостійної роботи зі спецкурсу „Фізіологія аналізаторів”, тестові завдання для контролю знань, питання для підготовки до заліку, список рекомендованої літератури. Даний спецкурс призначений для студентів, які навчаються в магістратурі за спеціальністю „Біологія”. Рекомендовано студентам денної і заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1566
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekom.pdf276,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.