Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15659
Назва: Економічна дипломатія
Автори: Деделюк, Катерина Юріївна
Dedeliuk, Kateryna Yu.
Бібліографічний опис: Економічна дипломатія : методичні рекомендації до виконання практичних завдань / укладач К. Ю. Деделюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами. – Луцьк, 2018. - 16 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 5-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: економічна дипломатія
торгівельна дипломатія
інвестиційна дипломатія
переговори
економічні відділи
дипломатичні представництва
Короткий огляд (реферат): Пропонований навчально-методичний комплекс призначений для використання студентами п’ятого курсу, галузі знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини», за освітньої програмою «Міжнародні економічні відносини» у процесі вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Економічна дипломатія». Основою для розробки навчально-методичного комплексу стала робоча програма дисципліни, складена відповідно за структурно-логічною схемою. Навчальна дисципліна покликана ознайомити студентів з особливостями та значенням економічної дипломатії як інструмента забезпечення зовнішньої політики держави, досягнення стратегічних цілей зовнішньоекономічної політики. Програмою дисципліни передбачено комплексне вивчення сутності економічної дипломатії, основних напрямів та інструментів її здійснення. Виконання запропонованих завдань та комплексна підготовка до семінарських занять на основі засвоєного лекційного матеріалу дозволить студентами стати компетентними у таких питаннях: специфічні риси та стандарти економічної дипломатії, форми, методи, нормативне забезпечення, технічні та методичні прийоми економічної дипломатії; специфіка та особливості інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності економічних підрозділів закордонних дипломатичних представництв, національних органів виконавчої та законодавчої влади, міністерств і центральних відомств у сегменті економічної дипломатії; аналізу політичних та економічних цілей, засобів економічної дипломатії; планування, інформаційного забезпечення проведення переговорів, документування та оформлення їх результатів. Доцільність вивчення дисципліни обумовлено потребою розуміння сутності та завдань економічної дипломатії, її інструментарію та механізмів координації, що застосовують для досягнення стійкого економічного зростання та економічної безпеки країни. Набуті знання та вміння можуть бути використані у практичній діяльності та є необхідними для формування висококваліфікованого фахівця у сфері міжнародних економічних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15659
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМК_Економічна дипломатія.pdfНавчально-методичний комплекс316 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.