Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15631
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з методики складання та розв’язування задач і тестів з біології
Автори: Омельковець, Ярослав Адамович
Omelkovets, Yaroslav A.
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з методики складання та розв’язування задач і тестів з біології / уклад. Я. А. Омельковець; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра зоології. – Луцьк, 2019. – 46 с.
Дата публікації: 2019
Дата внесення: 1-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: задачі
тести
біологія
складання
розв`язування
Короткий огляд (реферат): Основна мета навчальної дисципліни «Методика складання та розв’язування задач і тестів з біології» є формування у майбутніх магістрів системи теоретичних знань та практичних навичок, які дозволять проводити, об’єктивний та достовірний моніторинг навчальних досягнень учнів з використанням різнотипових біологічних задач та тестових завдань. На практичних заняттях з «Методики складання та розв’язування задач і тестів з біології» студенти ознайомляться з різними типами біологічних задач та тестів, опанують методики їх складання, розв’язання й оцінювання та опрацювання результатів тестування. Методичні вказівки до практичних занять з «Методики складання та розв’язування задач і тестів з біології» сприятимуть самостійному оволодінню студентами практичними навичками з конструювання та розв’язування біологічних задач і тестів та створенню передумов для ефективного моніторингу знань учнів з біології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15631
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_метод_склад.pdf729,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.