Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15627
Назва: Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів : конспект лекцій для магістрів
Автори: Ліщук, Віра Іванівна
Бібліографічний опис: Ліщук В. І. Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів : конспект лекцій для магістрів / В. І. Ліщук ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , інститут економіки і менеджменту , кафедра аналітичної економіки та природокористування. – Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2018. – 48 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 1-бер-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Теорія ринку невідтворювальних ресурсів
Еколого-економічна оцінка природних ресурсів
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів» передбачає розгляд економіко-організаційних закономірностей функціонування ринку природних ресурсів. Мікроекономічний аналіз ринку природних ресурсів має за мету надати студентам знання та практичні навички з питань економічних процесів, що відбуваються на ринку природних ресурсів і пов’язані з використання ресурсів для забезпечення ефективності діяльності.
Опис: Конспект лекцій містить стислий виклад основного матеріалу тем дисципліни та перелік літературних джерел. Рекомендовано для магістрів спеціальності «Економіка» освітньої програми «Економіка довкілля і природних ресурсів»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15627
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мікроеконом_анал_прир_рес_консп_лекцій_2018.PDF996,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.