Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15597
Назва: Вироблення критеріїв і моделей підготовки видань до друку в кінці ХІХ – на початку ХХ ст. (на прикладі «Українсько-руської видавничої спілки»)
Автори: Благовірна, Наталія Богданівна
Blahovirna, Nataliia B.
Бібліографічний опис: Благовірна Н. Б. Вироблення критеріїв і моделей підготовки видань до друку в кінці ХІХ – на початку ХХ ст. (на прикладі «Українсько-руської видавничої спілки») // Поліграфія і видавнича справа = Printing and publishing : наук.-техн. зб. / Укр. акад. друкарства. – Львів, 2006. - № 43. - С. 3-12.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 27-лют-2019
Видавництво: Українська академія друкарства
Теми: Українсько-руська видавнича спілка
підготовка видань до друку
серіальні видання
видавнича продукція
Короткий огляд (реферат): Зроблено спробу неупередженого вивчення діяльності одного з найуспішніших галицьких видавництв – «Українсько-руської видавничої спілки» (УРВС). Зацікавлення історією книговидання рубежу позаминулого та минулого століть викликане бажанням окреслити здобутки, охарактеризувати проблематику, простежити схожість і відмінність двох історичних періодів. На прикладі УРВС показати стан видавничої галузі та розвиненість редакційно-видавничих принципів підготовки видань до друку, виокремити внесок видавців у впровадження принципів культури видань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15597
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Blagovirna_2006_poligrafia.pdf372,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.