Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15568
Назва: Філософія в сучасному світі
Автори: Семенов, Андрій Миколайович
Semenov, Andrii M.
Бібліографічний опис: Семенов А. М. Філософія в сучасному світі : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальностей 031 "Релігієзнавство", освітньої програми "Релігієзнавство, міжконфесійні відносини" 033 "Філософія" освітньої програми "Філософія, суспільна аналітика" / А. М. Семенов ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра філософії та релігєзнавства. - Луцьк, 2018. - 9 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 11-лют-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: філософія
парадигма
глобальне суспільство
кантемпоральний
комунікація
постмодерн
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни складена відповідно до освітньо-професійної підготовки магістра за спеціальністю філософія, релігієзнавство і призначена для організації навчально-методичної роботи студентів з курсу “ Філософія в сучасному світі”. Програма містить анотаційну структуру курсу, види роботи над ним та форми контролю, визначає обсяг тематичних питань, які повинен засвоїти студент, літературу, перелік контрольних питань. «Філософія в сучасному світі» розглядається у контексті вивчення базових філософських дисциплін – метафізики та онтології, філософської антропології, соціальної філософії, у поєднанні з суміжними гуманітарними дисциплінами. Мета курсу - ознайомлення студентів з широким полем проблематики сучасної філософії, освоєння ними методів та форм теоретичного мислення, формування системи наукових знань у галузі теорії та історії сучасної філософії, їх трансформації в сучасну гуманітарну освіту та культуру, оволодіння категоріальним “апаратом” мислення і пізнання на базі ґрунтовного знайомства з колом відповідної джерельної, монографічної літератури та власної теоретичної філософської рефлексії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15568
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Philosophy_modern world.pdf823,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.