Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15565
Назва: Психологічні особливості стресостійкості медичних працівників
Автори: Магдисюк, Людмила Іванівна
Казмірук, Олена Юріївна
Mahdysiuk, Liudmyla I.
Kazmiruk, Olena Yu.
Бібліографічний опис: Магдисюк Л. І., Казмірук О. Ю. Психологічні особливості стресостійкості медичних працівників // Science, research, development pedagogy. # 12 Pedagogy # 2 : monografia pokonferencyjna : Zbior artykułow naukowych z Konferencji Miedzynarodowej Naukowo-Praktycznej (on-line) zorganizowanej dla pracownikow naukowych uczelni, jednostek naukowo-badawczych oraz badawczych z państw obszaru byłego Związku Radzieckiego oraz byłej Jugosławii, 29.12.2018 - 30.12.2018, Belgrade (Serbia). – Warszawa : Sp. z o.o. ≪Diamond trading tour≫, 2018. - S. 46-48.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 5-лют-2019
Короткий огляд (реферат): Професійний стрес не можна розглядати, як щось окреме, як стрес, спричинений тільки чинниками професійного середовища. Професійний стрес – багатовимірний феномен, що виражається у психічних і фізичних реакціях на напружені ситуації в трудовій діяльності людини. Встановлено також, що стресором можуть бути: невідповідність між бажанням і тим, що робота може надати, і між тим, що робота вимагає від людини і можливостями або ресурсами людини відповідати цим вимогам; організаційні особливості; професійні вимоги та рольові характеристики; індивідуальні особливості та очікування; фізичні параметри навколишнього середовища: стресори групових процесів, стресори на організаційному рівні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15565
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84_32-46-48.pdf165,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.