Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15564
Назва: Методика викладання правознавства у загальноосвітніх навчальних закладах
Автори: Прокопчук, Вікторія Євгенівна
Prokopchuk, Viktoriia Ye.
Бібліографічний опис: Прокопчук В. Є. Методика викладання правознавства у загальноосвітніх навчальних закладах : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 0203 "Гуманітарні науки" напряму підготовки 6.020302 "Історія" / В. Є. Прокопчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра національної безпеки. - Луцьк, 2018. - 13 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 5-лют-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: освіта
правознавство
форми та методи навчання правознавству
Короткий огляд (реферат): Одне з найбільш відповідальних завдань суспільства - освіта та виховання підростаючих поколінь. Розширення демократичних основ у школі нерозривно пов'язано з процесом формування якісно нового поповнення вчительських рядів. Від професійної підготовки, рівня духовності та культури педагога значною мірою залежить успіх освіти й виховання школярів. Мета: підготувати студентів до проведення уроків правознавства у загальноосвітніх навчальних закладах. Предметом вивчення навчальної дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів як до педагогічної практики так і до роботи в закладах освіти. Міждисциплінарні зв’язки: правознавчі дисципліни, методика викладання історії, педагогіка та психологія. Перед тими, хто вивчає «Методику викладання правознавства у загальноосвітніх навчальних закладах» постає низка завдань, які слід реалізувати в процесі навчання: вивчити шкільні програми та підручники з курсу правознавства; засвоїти теоретичні основи методики в обсязі запропонованого курсу; уміти формувати навчально-методичну базу з предмета; добирати наочність та сучасні технічні засоби навчання при підготовці до уроків правознавства; засвоїти теоретичні основи сучасного уроку правознавства та методику проведення нетрадиційних уроків правознавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15564
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
робоча пр. правозн. Прокопчук 2018 (2).pdf485,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.