Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15526
Title: Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека
Authors: Ємельянова, Юлія Павлівна
Yemelianova, Yuliia P.
Bibliographic description (Ukraine): Ємельянова Ю. П. Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека : програма вибіркової навчальної дисципліни / Ю. П. Ємельянова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 15 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 21-Jan-2019
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: суспільство перехідного періоду
універсальні закони функціонування суспільства
культурна ідентифікація
Abstract: Курс «Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека» на меті надання студентам знань про зміст надзвичайно складних соціальних процесів, які йдуть вже чверть століття в незалежній Україні. За формою вони можуть бути визначені як трансформаційні, тобто таки, що призводять до радикальних змін у всіх сферах життя народу України, у тому числі, політичного та державного устрою, економічних відносин, соціально-структурних стереотипів, культурно-світоглядної парадигми сучасного населення. Такого масштабного перетворення вимагають як внутрішні ритми життя народу України, так й ситуація, що склалася у європейському регіоні тау глобальному світі.
Description: Програма навчальної дисципліни «Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека» підготовки магістра спеціальності 054 «Соціологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» освітньої програми «Соціологія»
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15526
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма Трансформац процеси в Укр і соц безпека.pdf731,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.