Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15526
Назва: Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека
Автори: Ємельянова, Юлія Павлівна
Yemelianova, Yuliia P.
Бібліографічний опис: Ємельянова Ю. П. Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека : програма вибіркової навчальної дисципліни / Ю. П. Ємельянова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк : Вежа-Друк, 2017. – 15 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 21-січ-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: суспільство перехідного періоду
універсальні закони функціонування суспільства
культурна ідентифікація
Короткий огляд (реферат): Курс «Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека» на меті надання студентам знань про зміст надзвичайно складних соціальних процесів, які йдуть вже чверть століття в незалежній Україні. За формою вони можуть бути визначені як трансформаційні, тобто таки, що призводять до радикальних змін у всіх сферах життя народу України, у тому числі, політичного та державного устрою, економічних відносин, соціально-структурних стереотипів, культурно-світоглядної парадигми сучасного населення. Такого масштабного перетворення вимагають як внутрішні ритми життя народу України, так й ситуація, що склалася у європейському регіоні тау глобальному світі.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Трансформаційні процеси в Україні і соціальна безпека» підготовки магістра спеціальності 054 «Соціологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» освітньої програми «Соціологія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15526
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма Трансформац процеси в Укр і соц безпека.pdf731,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.