Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15525
Назва: Геологія і геоморфологія
Автори: Зузук, Федір Васильович
Zuzuk, Fedir V.
Бібліографічний опис: Зузук Ф. В. Геологія і геоморфологія : методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт / Ф. В. Зузук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Географічний факультет, Кафедра фізичної географії. – Луцьк, 2018. – 76 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 21-січ-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: мінерали
гірські породи
земна кора
геохронологія
тектонічні процеси
рельєф
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях визначено мету й завдання 10 тем лабораторних робіт, подано відповідний теоретичний та ілюстративний матеріал, а також ґрунтовну інформацію про літосферні плити земної кори, платформи та геосинкліналі, та складкотвірні і розривні тектонічні процеси. Розглянуто рельєфотвірні процеси, що мають безпосереднє відношення до ґрунтоутворення, ерозії та якості ґрунтів, заходів для покращення їх родючості Особлива увага звернена на морфоскульптурні форми рельєфу, сформовані тимчасовими водними потоками – яри, балки, площинний змив, постійними водними потоками – річкові долини та їх будову, підземними водами – карстові утворення, осуви, суфозія. Розглянуто льодовикові утворення як сучасних гірських споруд, так і четвертинного зледеніння. Рекомендовано студентам-землевпорядникам 1-го року навчання, освітнього ступеня бакалавр, спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», освітньої програми «Геодезія та землеустрій».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15525
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Геолог_геоморфолог_лаб.pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.