Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15520
Title: Управління людськими ресурсами
Authors: Ємельянова, Юлія Павлівна
Yemelianova, Yuliia P.
Bibliographic description (Ukraine): Ємельянова Ю. П. Управління людськими ресурсами : навчально-методичний комплекс / Ю. П. Ємельянова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк : Вежа-Друк, 2018. – 24 с.
Issue Date: 2018
Date of entry: 21-Jan-2019
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: теорія управлінської діяльності
особливості функціонування соціальних спільнот
соціальне партнерство
Abstract: Дисципліна «Управління людськими ресурсами» має на меті надання студентам знань про зміст складної соціальної діяльності – управління соціальними організаціями, тобто, людськими колективами, а також про її природу та сутність з позиції сучасного соціально-гуманітарного знання. У курсі підкреслюються гуманітарна та науково-теоретична складова управлінської діяльності, а водночас аналізуються приклади успішної практичної діяльності в соціально-культурній сфері.
Description: Навчально-методичний комплекс «Управління людськими ресурсами» складений відповідно до освітньо-професійної програми підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 054 «Соціологія».
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15520
Content type: Learning Object
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.