Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15514
Назва: Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах
Автори: Кузьмич, Олена Іванівна
Kuzmych, Olena I.
Бібліографічний опис: Кузьмич О. І. Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 29 "Міжнародні відносини" спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регонільні студії", освітньої програми "Міжнародна інформація та суспільні комунікації" / О. І. Кузьмич ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу. - Луцьк, 2018. - 9 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 17-січ-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методи моделювання систем
математичні моделі динамічних систем
програмний комплекс Matlab
Короткий огляд (реферат): Вивичення навчальної дисципліни «Математичне моделювання та прогнозування в міжнародних відносинах» передбачає вивчення студентами основних концепцiй, принципів та понять моделювання, теорії систем і системного аналізу, що створюють основу теоретичних дослiджень i практичних розробок в областi аналізу складних об’єктів та процесів різної природи, а також - способів та особливостей використання сучасних інформаційних технологій та прикладного програмного забезпечення для рішення задач в галузі моделювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15514
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mat_mod_progn_mv.pdf508,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.