Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15439
Назва: Інформаційна політика та безпека
Автори: Федонюк, Сергій Валентинович
Fedoniuk, Serhii V.
Бібліографічний опис: Федонюк С. В. Інформаційна політика та безпека : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 06 «Журналістика» спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Журналістика і соціальні комунікації» / С. В. Федонюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу. - Луцьк, 2018. - 13 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 2-січ-2019
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: інформаційна політика
інформаційне протиборство
національні інтереси України в інформаційній сфері
безпека інформаційних систем
правові основи забезпечення інформаційної безпеки
методи захисту інформації
система управління інформаційною безпекою
Короткий огляд (реферат): Дисципліна призначена для знайомства в з політологічними підходами і сучасними тенденціями в оцінці значення проблеми інформаційної безпеки в політичному процесі. Актуальність проблематики зумовлена зростанням впливу інформації на політичні, економічні, військові, культурні процеси розвитку суспільства, а також її недостатньою захищеністю як на зовнішньополітичній арені, так і в Україні. Основною метою є формування у студентів уявлення про місце проблеми інформаційної безпеки в сучасній політиці, зокрема про: генезис розвитку проблеми інформаційної безпеки, як складовій частині загальнополітичного процесу, зміни структури безпеки відповідно до етапів соціо-економічного розвитку; існуючі можливості створення й застосування інформаційних засобів дії; особливості побудови систем інформаційної безпеки у зв'язку з появою в арсеналах армій різних держав інформаційних засобів дії; шляхи формування нової системи глобальної безпеки, події та чинники що впливають на цей процес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15439
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018ІПБ_Маг РП.pdf207,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.