Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15427
Назва: Методологія та організація наукових досліджень в галузі
Автори: Бояр, Андрій Олексійович
Boiar, Andrii O.
Бібліографічний опис: Бояр А. О. Методологія та організація наукових досліджень в галузі : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра, галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 124 «Системний аналіз», освітньої програми «Консолідована інформація» / А.О.Бояр ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних комунікацій і політичного аналізу. - Луцьк, 2018. – 9 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 26-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: основні наукові методи
організаційна структура науки
організація науково-дослідного процесу
інформаційні бази наукових досліджень
промоція наукового продукту
науковий проект
Короткий огляд (реферат): Вивчення навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень в галузі» передбачає вивчення студентами основ методології науково-дослідної діяльності, а також засвоєння студентами організації науково-дослідної роботи та методики підготовки і оформлення наукових робіт тощо. Метою викладання навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень у галузі» є формування у студентів знань і навичок щодо методології та методик організації наукових досліджень, а також оформлення та промоцію своїх наукових напрацювань (наукового продукту) та їх оприлюднення і кінцеву реалізацію. Основними завданнями вивчення дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень у галузі» є формування у студентів комплексу знань щодо можливостей і механізмів оформлення, представлення, просування і популяризації власного наукового продукту в Україні та світі, управління науковими проектами на усіх етапах їх життєвого циклу, вироблення у студентів відповідних практичних навичок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15427
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_Progr_MOND_2018.pdf485,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.