Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15349
Назва: Політичний консалтинг
Автори: Тихомирова, Євгенія Борисівна
Tykhomyrova, Yevheniia B.
Бібліографічний опис: Тихомирова Є. Б. Політичний консалтинг : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0302 «Міжнародні відносини» напряму підготовки 6030204 «Міжнародна інформація» / Є. Б. Тихомирова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу. – Луцьк, 2018. - 9 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 17-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: політичний консалтинг
політичні технології
імідж
виборчі кампанії
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни є оволодіння студентами певною системою знань і формування вміння використовувати їх на практиці. Політичний консалтинг не слід зводити виключно до консультування виборчих кампаній або менеджменту. Це поняття більш широке і ємне. Політичний консалтинг може бути віднесений до бізнес-дисциплін, оскільки політична кар'єра в країнах з ринковою економікою і демократичними системами також може розглядатися як сфера підприємництва. Політичний консалтинг як навчальна дисципліна має на меті формування у випускника знань теорії і практики політичного консультування і навичок дослідницької роботи, а також компетенції, що забезпечують його готовність творчо застосовувати отримані знання з теорії політичного консультування, вміння і особистісні якості в стандартних і мінливих ситуаціях професійної діяльності. Досягненню мети навчальної дисципліни сприятиме рішення наступних завдань: засвоєння студентами змісту навчальної дисципліни; залучення студентів до творчої участі в обговоренні проблем, що виносяться на семінарські заняття; забезпечення участі студентів у науково-дослідній роботі з актуальних проблем навчальної дисципліни; формування у студентів навички пошуку навчального матеріалу, підготовки доповідей і повідомлень, ведення дискусій, опонування; формування у студентів навичок аналізу спеціальних матеріалів, матеріалів ЗМІ, електоральної поведінки, формування іміджу політичного діяча, роботи штабів кандидатів в депутати і штабів регіональних відділень політичних партій в період виборчих кампаній посадових осіб і органів державної і муніципальної влади.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15349
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
прог Політконсалтинг_4 курс-для МІ_2018.pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.