Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15344
Назва: Педагогічна (асистентська) практика
Автори: Тихомирова, Євгенія Борисівна
Tykhomyrova, Yevheniia B.
Бібліографічний опис: Тихомирова Є. Б. Педагогічна (асистентська) практика : програма виробничої практики підготовки магістра галузі знань 029 «Міжнародні відносини», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», освітньої програми «Міжнародна інформація та суспільні комунікації» / Є. Б. Тихомирова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра міжнародних комунікацій та політичного аналізу. – Луцьк, 2018. - 10 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 17-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: педагогічна практика
професійна педагогічна діяльність
Короткий огляд (реферат): Педагогічна (асистентська) практика є обов’язковим компонентом програми професійної підготовки фахівців магістерського рівня вищої освіти за спеціальністю ««Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»». Педагогічна (асистентська) практика є однією з форм організації навчального процесу, яка направлена на набуття умінь у професійній педагогічній діяльності, що дозволяє пов’язати теоретичне навчання з практичною діяльністю студентів. Основна мета педагогічної (асистентської) практики – опанування студентами основних вмінь та навичок педагогічної діяльності, підготовка студентів до здійснення освітнього процесу, формування у них професійних якостей викладача через включення їх у навчальний процес освітньої установи. Завдання педагогічної (асистентської) практики – поглиблення і розширення теоретичних знань із спеціальних і психолого-педагогічних дисциплін, набутих студентами, застосування їх у вирішенні конкретних педагогічних завдань під час практики; формування у студентів-магістрів психолого-педагогічних та методичних умінь викладання відповідних навчальних дисциплін у системі вищої школи; вироблення умінь організації основних форм навчання у вищій школі, застосування сучасних технологій і методик навчання; формування умінь професійного і педагогічного спілкування зі студентською аудиторією; виховання у магістрів досвіду викладацької роботи, морально-етичних якостей викладача вищої школи, індивідуального творчого стилю педагогічної діяльності, потреби в самоосвіті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15344
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практика асист_6 курс для МІ.pdf1,78 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.