Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15342
Назва: Образ майбутнього в поглядах сучасної української молоді
Інші назви: Future image in the views of modern Ukrainian youth
Автори: Філіппова, Інесса Юріївна
Filippova, Inessa Yu.
Бібліографічний опис: Філіппова І. Ю. Образ майбутнього в поглядах сучасної української молоді / І. Ю. Філіппова // Україна та Польща: теоретичні проблеми соціокультурного процесу й практика формування діалогічної поведінки молоді : колективна моногр. / за ред. Л. В. Засєкіної, І. Ю. Філіппової. – Луцьк : Вежа-Друк, 2016. – Розд. 2.1. – С. 44-60.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 17-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: образ в психології
образ майбутнього
життєві цілі
ставлення до майбутнього
Короткий огляд (реферат): В статті представлено результати наукових досліджень різноманітних проблем, які характеризують розвиток молодої людини в сучасному соціокультурному середовищі. Виявлені й осмислені новітні тенденції, що народжуються в процесі української трансформації та розбудови демократичного суспільства, дана характеристика появу досліджень інтегративних якостей особистості і її базових ціннісних орієнтацій.
Опис: Матеріали монографії грунтуються на соціально-психологічних дослідженнях, проведених у Волинській області з вересня 2015 р. по січень 2016 р. в межах реалізації Міжнародного проекту «Запобігання нетолерантності, ксенофобії та формування діалогічної поведінки молоді в прикордонних регіонах України та Польщі» за підтримки Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та Волинської обласної громадської організації ОМЕП.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15342
Тип вмісту: Book Chapter
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія ПОЛЬЩА 2-44-60.pdf381,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.