Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15341
Назва: Коучинг в моделі когнітивно-поведінкової терапії
Автори: Філіппова, Інесса Юріївна
Filippova, Inessa Yu.
Бібліографічний опис: Філіппова І. Ю. Коучинг в моделі когнітивно-поведінкової терапії : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньої програми (спеціалізації) Клінічна психологія / І. Ю. Філіппова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної і соціальної психології та соціології. – Луцьк, 2018. – 11 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 17-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: коучинг
когнітивно-поведінкова терапія
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є професійне висвітлення сутності й особливостей процесу коучингу в моделі когнітивно-поведінкової терапії, а також основних інструментів коучингу, які можуть бути застосовані у різних сферах життя людини та спрямовані на розкриття її істинного потенціалу. Навчальний курс спрямований на: 1) ознайомлення студентів з: історією виникнення коучингу, сутністю поняття «коуч» та «коучинг», основними видами, принципам та завданням коучингу як сучасної технології по досягненню цілей та отримання найкращого результату, а також гармонії з собою та світом; 2) формування в студентів системи поглядів на основні вимоги до коуча відповідно до професійних стандартів , ключові компетенції коуча; 3) ознайомлення студентів з особливостями процесу коучінгу в моделі когнітивно-певедінкової терапії, основними аспектами вивчення запиту, категорією потенційних клієнтів коуча, особливостями емоційної та мотиваційної складової під час коучингового процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15341
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kouchynh.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.