Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15334
Назва: Переддипломна практика
Автори: Ємельянова, Юлія Павлівна
Yemelianova, Yuliia P.
Бібліографічний опис: Ємельянова Ю. П. Переддипломна практика : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 054 «Соціологія», за освітньою програмою «Соціологія» / Ю. П. Ємельянова ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології та соціології, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2018. - 8 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 14-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: етапи практики
види індивідуальних завдань
Короткий огляд (реферат): Курс «Переддипломна практика» має на меті допомогти студентові підготуватися до захисту дипломної роботи магістра. З цією метою під час консультацій із викладачем отримати відповідний інструментарій. Мається на увазі набір рекомендацій та порад щодо накопичення, систематизації, класифікації, наукового аналізу та синтезу необхідного теоретичного та статистичного матеріалу, який стане основою магістерської дипломної праці. Таки дії студента будуть сприяти розвитку теоретичних та практичних його навичок та впевненості під час захисту дипломної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15334
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практика переддипломна магистр.pdf961,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.