Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15306
Назва: Історія матеріальної культури
Автори: Дмитренко, Алла Адамівна
Dmytrenko, Alla A.
Бібліографічний опис: Дмитренко А. А. Історія матеріальної культури : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму підготовки 6.020103 «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» / А. А. Дмитренко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 37 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 6-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: матеріальна культура
об’єкти матеріальної культури
семіотика матеріальної культури
природне середовище і матеріальна культура
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Історія матеріальної культури» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін і спрямована на оволодіння студентами знаннями про особливості формування та еволюцію матеріальної культури в різні історичні періоди.Міждисциплінарні зв’язки навчальної дисципліни: навчальна дисципліна вивчається студентами четвертого курсу на основі знань, отриманих при вивченні археології, історії України, музеології та історії музейної справи у світі та в Україні; етнології та української етнології; історії первісного та стародавнього суспільства, історії середніх віків, нового та новітнього часу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15306
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Istor_materialn_kult.pdf962,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.