Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15305
Назва: Історія музейної справи
Автори: Надольська, Валентина Василівна
Nadolska, Valentyna V.
Бібліографічний опис: Надольська В. В. Історія музейної справи : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура», спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», за освітньою програмою «Музейний менеджмент, культурний туризм»; галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальності 032 «Історія та археологія», за освітньою програмою «Історія, музеєзнавство, екскурсознавство» / В. В. Надольська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. – Луцьк, 2018. - 21 c.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 6-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: історична музеологія
колекціонування
протомузейна епоха
музей
музейництво
музейна спеціалізація
комплектування
експонування
музеї і освіта
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Історія музейної справи» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство», освітньою програмою «Музейний менеджмент, культурний туризм»; спеціальністю 032 «Історія та археологія», освітньою програмою «Історія, музеєзнавство, екскурсознавство». Вона спрямована на: вивчення студентами процесів формування і розвитку музеального феномену, його сучасних форм; якнайширшого їх ознайомлення з проблемами, що вивчає історична музеологія; з’ясування етапів формування музею як соціокультурного інституту, особливостей його функціонування в різних політичних і соціально-економічних умовах; оволодіння методикою історико-музеологічних досліджень, методологією систематики і типології, аналізу досліджуваних наукою культурних процесів і явищ для їх результативного та кваліфікованого самостійного практичного використання у гуманітаристиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15305
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія музейної справи.pdf869,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.