Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1530
Назва: Робочий зошит з анатомії людини
Автори: Шевчук, Тетяна Яківна
Дмитроца, Олена Романівна
Качинська, Тетяна Валеріївна
Shevchuk, T. Ya.
Dmytrotsa, O. R.
Kachynska, T. V.
Бібліографічний опис: Робочий зошит з анатомії людини / Уклад. Т. Я. Шевчук, О. Р. Дмитроца, Т. В. Качинська ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин. - Луцьк, 2011. - 72 с.
Дата публікації: 19-жов-2011
Дата внесення: 1-лип-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: скелет людини
ендокринна система
головний мозок
шкіра
органи чуття
м'язи
Короткий огляд (реферат): Розроблений згідно навчальної програми з курсу "Анатомія людини" відповідно до вимого кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи робочої програми, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік запитань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів програми, перелік індивідуальних завдань та питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю). Зошит призначено для студентів інституту фізичного виховання та здоров’я денної форми навчання.
Опис: Робочий зошит розроблений згідно навчальної програми з курсу "Анатомія людини" із спеціальності фізичне виховання, здоров'я людини та спорт відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Для орієнтування у об’ємі матеріалу, який необхідно засвоїти студенту, на перших сторінках робочого зошиту подано структуру курсу "Анатомія людини", перелік змістових модулів з темами лекцій і питаннями до них, а також подано тематику лабораторних робіт до цього курсу. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему, мету заняття, матеріали для заняття, перелік літератури, яка використовується при вивченні даної теми (із вказаними сторінками), а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, таблиць, замальовки препаратів з мікроскопа та підписи до малюнків, що подані в лабораторній роботі. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками. Після лабораторних робіт у робочому зошиті подано перелік запитань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів програми, перелік індивідуальних завдань та питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю), який студенти будуть складати в ІІ семестрі. В кінці зошита додається список основної і додаткової літератури, що допоможе студентам для більш глибокого засвоєння матеріалу з "Анатомії людини". Сподіваємося, що цей робочий зошит допоможе студентам чітко оформити кожне лабораторне заняття та систематизувати і поглибити отримані практично знання й уміння про будову людського організму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1530
Тип вмісту: Working Paper
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
anatom_lyud_rob_zosh.pdf2,23 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.