Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15285
Назва: Основи наукових досліджень
Автори: Надольська, Валентина Василівна
Nadolska, Valentyna V.
Бібліографічний опис: Надольська В. В. Основи наукових досліджень : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітньої програми «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» / В. В. Надольська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк, 2018. – 15 c.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 5-гру-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: наука
наукове дослідження
подання наукової інформації
основи наукових досліджень
науково-дослідна робота
наукова комунікація
методологія наукового дослідження
методика наукової творчості
курсова робота
дисертаційне дослідження
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Основи наукових досліджень» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньою програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на: ознайомлення студентів з актуальними принципами, напрями і методами наукової діяльності; методами планування, організації і керування науковою творчістю та роботою наукових колективів; сучасними теоретичними та експериментальними методами пошуку нових рішень; правами і обов’язками вчених як суб’єктів прав інтелектуальної власності; на вивчення основних організаційних та методологічних засад проведення наукових досліджень з питань теорії і практики інформаційної, бібліотечної та архівної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15285
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osn_nauk_doslidzh.pdf568,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.