Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1526
Назва: Робочий зошит з "Анатомії людини"
Автори: Шевчук, Тетяна Яківна
Дмитроца, Олена Романівна
Качинська, Тетяна Валеріївна
Shevchuk, T. Ya.
Dmytrotsa, O. R.
Kachyns'ka, T. V
Бібліографічний опис: Робочий зошит з "Анатомії людини" / Уклад.: Т. Я. Шевчук, О. Р. Дмитроца, Т. В. Качинська ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин. – Луцьк, 2011. – 72 с.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 1-лип-2013
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: остеологія
міологія
спланхнологія
ангіологія
неврологія
естезіологія
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит розроблений згідно навчальної програми з курсу "Анатомія людини" із спеціальності фізичне виховання, здоров'я людини та спорт відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Для орієнтування у об’ємі матеріалу, який необхідно засвоїти студенту, на перших сторінках робочого зошиту подано структуру курсу "Анатомія людини", перелік змістових модулів з темами лекцій і питаннями до них, а також подано тематику лабораторних робіт до цього курсу. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему, мету заняття, матеріали для заняття, перелік літератури, яка використовується при вивченні даної теми (із вказаними сторінками), а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, таблиць, замальовки препаратів з мікроскопа та підписи до малюнків, що подані в лабораторній роботі. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками. Після лабораторних робіт у робочому зошиті подано перелік запитань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів програми, перелік індивідуальних завдань та питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю), який студенти будуть складати в ІІ семестрі. В кінці зошита додається список основної і додаткової літератури, що допоможе студентам для більш глибокого засвоєння матеріалу з "Анатомії людини". Зошит призначено для студентів інституту фізичного виховання та здоров’я денної форми навчання.
Опис: ЗМІСТ Правила користування робочим зошитом - 3; Структура програми навчального курсу "Анатомія людини" - 4; Тематичний план змістових модулів - 5; Теми лабораторних робіт - 10; Лабораторна робота № 1. Клітина і жива речовина неклітинної структури. Епітеліальна, сполучна, м’язова та нервова тканини, їх класифікація, будова і функції - 12; Лабораторна робота № 2. Кістки тулуба та голови, їх сполучення - 15; Лабораторна робота № 3. Кістки верхньої та нижньої кінцівок, їх сполучення - 19; Лабораторна робота № 4. М’язи голови та шиї - 23; Лабораторна робота № 5. М’язи тулуба. Дихальні м’язи - 26; Лабораторна робота № 6. М’язи верхньої кінцівки - 30; Лабораторна робота № 7. М’язи нижньої кінцівки - 33; Лабораторна робота № 8. Серце, його топографія, будова і функції. Кола кровообігу - 36; Лабораторна робота № 9. Лімфатична система, її будова і функції. Органи кровотворення та органи імунної системи - 39; Лабораторна робота № 10. Ендокринні залози - 42; Лабораторна робота № 11. Будова й функціональне значення нервової системи. Cпинний мозок. Спинномозковий нерв. Соматичні сплетення - 45; Лабораторна робота № 12. Головний мозок - 48; Лабораторна робота № 13. Органи чуттів. Шкіра - 51; Теми для самостійної роботи - 54; Індивідуальні завдання - 56; Оцінювання - 56; Критерії оцінювання - 57; Питання для підсумкового контролю - 62; Список рекомендованої літератури - 69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1526
Тип вмісту: Working Paper
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rob_zosh_ifk.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.