Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15177
Назва: Документаційне забезпечення управління
Автори: Петрович, Валентина Василівна
Petrovych, Valentyna V.
Бібліографічний опис: Петрович В. В. Документаційне забезпечення управління : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура», спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», за освітньою програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» / В. В. Петрович ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 28 c.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 28-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: діловодство
документ
документообі
інформатизація діловодних процесів
службовий документ
текст документу
нормативно-правовий документ
розпорядчі документи
організаційні документи
документи колегіальних органів
довідково-інформаційні документи
організація роботи з документами
систематизація документів та їх збереження
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Документаційне забезпечення управління» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалаврів за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», освітньою програмою «Документаційне забезпечення управління та інформаційно-аналітична діяльність» і спрямована на: ознайомлення студентів з теоретичними та практичними навичками щодо організації документообігу в установі та підготовки документів, необхідних для управлінської діяльності з використанням комп’ютерних технологій. Мета навчальної дисципліни: з’ясування і вивчення головних теоретико-методологічних засад документаційного забезпечення управління, а також прикладних аспектів налагодження раціонального документообігу, організації документів у діловодстві, опрацювання різних видів документів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15177
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петрович В. В. ДЗУ 2018.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.