Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15171
Назва: English vocabulary exercises : навчально-методична розробка
Автори: Бондар, Тетяна Георгіївна
Bondar, Tetiana H.
Бібліографічний опис: Бондар Т. Г. English Vocabulary Exercises : Навчально-методична розробка / Т. Г. Бондар; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра прикладної лінгвістики. – Луцьк : Поліграфія «Коллфж», 2015. – 87 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 28-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Навчально-методична розробка з англійської мови «English Vocabulary Exercises» призначена для студентів 2-го року навчання спеціальності «Прикладна лінгвістика» Інституту іноземної філології. Запропоновані навчальні матеріали сприяють кращому засвоєнню лексичного матеріалу до тем „Personality‟, „Travel‟ та „Work‟. Навчально-методична розробка складається із трьох частин, кожна з яких містить по дві секції. У першій секції запропоновані завдання на повторення і закріплення основного (базового) вокабуляру, поданого в підручнику «Language Leader Intermediate». Завдання і вправи з другої секції мають на меті розширити активний словниковий запас студентів із тем, що вивчаються. Студентам пропонують короткі тексти для читання і вправи, щоб оцінити їхній рівень розуміння матеріалу, уміння узагальнювати зміст прочитаного, виокремлювати ключові слова. Подано низку вправ на переклад з української на англійську мову, побудову словотвірнихгнізд, знаходження синонімів та антонімів до запропонованих слів, запам‟ятовування і відтворення сталих виразів, розв‟язання завдань комунікативного характеру, вдосконалення монологічних і діалогічних навичок. Підбір комплексу вправ навчально-методичної розробки з англійської мови сприяє системному вивченню матеріалу з обраних тем. Навчально-методична розробка може бути використана студентами інших вищих навчальних закладів, де вивчають англійську мову як іноземну, слухачами курсів вивчення англійської мови, а також всіма, хто цікавиться даними темами та вивчає мову самостійно.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15171
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6548.pdf701,57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.