Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1517
Назва: Робочий зошит з "Анатомії людини"
Автори: Шевчук, Тетяна Яківна
Shevchuk, T. Ya.
Бібліографічний опис: Робочий зошит з "Анатомії людини" : для студенів заочної форми навчання / Уклад. Т. Я. Шевчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Біологічний факультет, Кафедра фізіології людини і тварин. - Луцьк, 2012. - 38 с.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 1-лип-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: остеологія
міологія
спланхнологія
ангіологія
неврологія
естезіологія
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит розроблений згідно навчальної програми з курсу "Анатомія людини" із спеціальності біологія відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему та мету заняття, матеріали для заняття, перелік літератури, яка використовується при вивченні даної теми (із вказаними сторінками), а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, таблиць, замальовки препаратів з мікроскопа та підписи до малюнків, що подані в лабораторній роботі. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками. Після лабораторних робіт у робочому зошиті подано питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю), який студенти будуть складати. В кінці зошита додається список основної і додаткової літератури, що допоможе студентам для більш глибокого засвоєння матеріалу з "Анатомії людини". Зошит призначено для студентів біологічного факультету заочної форми навчання.
Опис: ЗМІСТ Правила користування робочим зошитом - 3; Навчальна програма курсу "Анатомія людини" - 4; Лабораторна робота № 1. Серце, його топографія, будова і функції. Кола кровообігу - 14; Лабораторна робота №2. Лімфатична система, її будова і функції. Органи кровотворення та органи імунної системи - 17; Лабораторна робота №3. Ендокринні залози - 20; Лабораторна робота №4 Органи чуттів. Шкіра - 23; Питання для підсумкового контролю - 27; Список рекомендованої літератури - 33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/1517
Тип вмісту: Working Paper
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2838.pdf526,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.