Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15153
Назва: Психолого-педагогічна експертиза й консультування
Автори: Кульчицька, Анна Валеріївна
Бібліографічний опис: Кульчицька А. В. Психолого-педагогічна експертиза й консультування : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0301 Соціально-політичні науки Напряму підготовки 6.030102 Психологія / А. В. Кульчицька ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Кафедра загальної та соціальної психології. - Луцьк, 2018. - 10 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 27-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: зміст пихолого-педагогічної експертизи в галузі освіти
технологія психолого-педагогічної експертизи
функції психолого-педагогічної експертизи
етапи проведення психолого-педагогічної експертизи
Короткий огляд (реферат): Метою курсу є професійне висвітлення сутності й особливостей процесу психолого-педагогічної експертизи та консультування, а також основних інструментів форм та методів, які можуть бути застосовані у процесі експертизи та консультування в галузі освіти. Навчальний курс спрямований на систематизувати знання щодо: сутності і специфічних рис психолого-педагогічної експертизи та консультування; мети і принципів психолого-педагогічної експертизи та консультування; сучасних напрямів експертизи та консультування в галузі освіти; головних етапів становлення і розвитку психолого-педагогічної експертизи та консультування в Україні; сучасних вимог до експерта та консультанта.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15153
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПсихолПедЕкспертКонсульт.pdf358,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.