Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15094
Title: Основи послідовного та синхронного перекладу (французька мова) : програма нормативної навчальної дисципліни
Authors: Мартинюк, Оксана Миколаївна
Martyniuk, Oksana M.
Bibliographic description (Ukraine): Мартинюк О. М. Основи послідовного та синхронного перекладу (французька мова) : програма нормативної навчальної дисципліни / О. М. Мартинюк; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 10 с.
Issue Date: 2018
Date of entry: 20-Nov-2018
Publisher: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: програма
магістр
послідовний та синхронний переклад
французька мова
Abstract: Основною метою навчального курсу «Основи послідовного та синхронного перекладу (французька мова)» є оволодіння студентами навичок та умінь усного перекладу з урахуванням лексичних і граматичних особливостей інтерпретації іноземного тексту; практичне застосовування знань з теорії перекладу, визначення стратегій усного перекладу; перекладацькі прийоми; набуття комунікативної, лінгвістичної та соціокультурної компетенції студентом-філологом. Основні завдання дисципліни такі: - закріпити у студентів знання теоретичних основ перекладу як прикладної науки; - розвивати у студентів найважливіші види мовно-розумової діяльності з метою застосування теоретичних знань у практиці послідовного та синхронного перекладу; - формувати й закріплювати стійкі практичні навички усного перекладу й застосування основних видів лексичних, стилістичних і граматичних перетворень у процесі перекладу для досягнення його адекватної якості тощо.
Description: Програма навчальної дисципліни «Основи послідовного та синхронного перекладу (французька мова)» для магістрів VI курсу, спеціальності: 035 – Філологія (Мова і література) французька)); освітньої програми: Французька мова.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15094
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FIF)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.