Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15068
Назва: Лексикологія англійської мови: програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Сорокіна, Ліна Євгеніївна
Sorokina, Lina Ye.
Бібліографічний опис: Сорокіна Л. Є. Лексикологія англійської мови: програма нормативної навчальної дисципліни / Л. Є. Сорокіна; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 12 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 19-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: лексичне значення слова
фразеологізми
етимологічні особливості
Короткий огляд (реферат): Програма з курсу «Лексикологія англійської мови» ставить за мету висвітлення як традиційних, так і новітніх теоретичних і практичних проблем лексикології з точки зору наукових досягнень сучасного вітчизняного та зарубіжного мовознавства та формування в майбутніх педагогів основ наукового мислення з прицілом на використання матеріалів курсу в практиці викладання англійської мови в освітніх закладах різного типу. Вивчення лексикології передбачає оволодіння студентами теоретичними знаннями з розділів: етимологічний склад сучасної англійської мови, словотворення, мотивовані та немотивовані словосполучення, семасіологія, варіанти та діалекти англійської мови, лексикографія. Курс «Лексикологія англійської мови» має озброїти студентів сумою знань, які допоможуть студентам, як фахівцям-філологам та викладачам, правильно інтерпретувати мовні факти, глибоко осмислювати тексти, що вивчаються.
Опис: Курс «Лексикологія англійської мови» тематично пов’язаний з дисциплінами, які вивчаються згідно з навчальним планом підготовки студентів за напрямом підготовки 6.010102 - Початкова освіта, освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15068
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lexicology.pdf992,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.