Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15061
Назва: Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням : робоча програма нормативної дисципліни
Автори: Бондарчук, Тетяна Петрівна
Бібліографічний опис: Бондарчук Т. П. Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням : робоча програма нормативної дисципліни / Т. П. Бондарчук; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; кафедра іноземних мов гуманітарних спеціальностей. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 10 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 16-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: усне та письмове мовлення
фонетичні та граматичні особливості сучасної німецької мови
комунікативні компетенції
мовленнєва діяльність німецької мови
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни «Іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів гуманітарних спеціальностей і призначена для студентів ІV курсу факультетів педагогічної та соціальної роботи, культури та мистецтв, філології та журналістики, історії, політології та національної безпеки, а також юридичного факультету. Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Предметом курсу є усне та письмове мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної німецької мови, знання яких дає можливість формувати в студентів спеціалізовану комунікативну компетенцію. Метою курсу є формування в студентів англомовних комунікативних компетенцій в галузі читання, говоріння й аудіювання для забезпечення спілкування в професійно-трудовій сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15061
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nim_prof_spr.pdf990,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.