Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15052
Назва: Прагмалінгвістика та комунікативна лінгвістика: програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Макарук, Лариса Леонідівна
Makaruk, Larysa L.
Бібліографічний опис: Макарук Л. Л. Прагмалінгвістика та комунікативна лінгвістика: програма вибіркової навчальної дисципліни / Л. Л. Макарук; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; кафедра прикладної лінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 11 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 15-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Лінгвістичний аналіз тексту
Компоненти і форми комунікації
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Прагмалінгвістика та комунікативна лінгвістика» є ознайомлення студентів з ключовими аспектами прагмалінгвістики та комунікативної лінгвістики як провідного напряму сучасного мовознавства, що уможливить формування у студентів навичок та умінь, необхідних для успішного усного та писемного спілкування та проведення комплексного лінгвістичного аналізу тексту. Основними завданнями вивчення дисципліни «Прагмалінгвістика та комунікативна лінгвістика» є ознайомлення студентів із: загальними законами комунікації; природою, компонентами і формами комунікації; специфікою комунікації, залежно від різних умов (соціальних, культурних тощо)
Опис: Програма навчальної дисципліни «Прагмалінгвістика та комунікативна лінгвістика» підготовки бакалаврів, 01 Освіта, 0203 Гуманітарні науки, напряму підготовки 6. 020303 Філологія, за освітньою програмою Мова та література (англійська).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15052
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prahmalinhvistyka.pdf469,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.