Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15004
Назва: Основи послідовного та синхронного перекладу: програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Рогач, Оксана Олексіївна
Rohach, Oksana О.
Бібліографічний опис: Рогач О. О. Основи послідовного та синхронного перекладу: програма вибіркової навчальної дисципліни / О. О. Рогач; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 9 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 13-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: теорія та практика перекладу
послідовний та синхронний переклад
мовленнєва діяльність
різножанровий текст
Короткий огляд (реферат): Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Основи послідовного та синхронного перекладу» призначена для підготовки магістрів 6-7 курсів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 035 Філологія, освітньою програмою Прикладна лінгвістика/Мова та література (англійська). Переклад. Основною метою курсу є поглиблення набутих студентами знань з теорії та практики перекладу, галузевого перекладу, основ крос-культурної комунікації, а також підвищення рівня володіння англійською мово на рівні усного послідовного та синхронного перекладів, розвиток їхніх професійних вмінь та навичок, необхідних для здійснення усного перекладу. Основними завданнями вивчення дисципліни «Основи послідовного та синхронного перекладу» є навчання студентів усім видам мовленнєвої діяльності на основі комплексної організації учбового матеріалу. Передбачається розвиток та закріплення навичок розуміння іншомовного тексту, його запам’ятовування та перетворення англійською/українською мовами в умовах міжкультурної комунікації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/15004
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rohach_poslper.pdf400,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.