Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14980
Назва: Основи послідовного перекладу та методика його викладання : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Гунчик, Ірина Олексіївна
Hunchyk, Iryna O.
Бібліографічний опис: Гунчик І. О. Основи послідовного перекладу та методика його викладання : програма нормативної навчальної дисципліни / І. О. Гунчик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 24 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: послідовний переклад
методика викладання
компетентність перекладача
аспекти усного послідовного перекладу
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі інформаційних технологій і глобалізації суспільства, відкритості кордонів і тісної співпраці з франкомовними зарубіжними партнерами, гостро постає питання підготовки висококласних кваліфікованих спеціалістів в сфері перекладу. До того ж прискорений темп життя вимагає швидкого і найбільш точного відтворення іншомовного тексту при перекладі на рідну мову і навпаки, так як це впливає на різного роду відносини між країнами. З цією метою, укладена нами навчальна програма курсу з «Основ послідовного перекладу та методики його викладання», дасть змогу підготувати конкурентоспроможних компетентних спеціалістів у цій галузі, здатних поділитися своїм досвідом з майбутнім поколінням, а також практично продемонструвати набутті теоретичні та практичні навички, перекладацькі компетенції та вміння.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Основи послідовного перекладу та методика його викладання» підготовки «магістр», галузі знань: 0203 «Гуманітарні науки», спеціальності – 01 Освіта, за освітньою програмою – 014 Середня освіта (французька). Програма складається з опису навчальної дисципліни, містить іноформацію щодо тематичного наповнення змістових модулів, а також перелік пинать до іспиту та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14980
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.