Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14977
Назва: Методологія та організація наукових досліджень : програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Данилюк, Ніна Олексіївна
Danylyuk, Nina O.
Бібліографічний опис: Данилюк Н. О. Методологія та організація наукових досліджень : програма нормативної навчальної дисципліни / Н. О. Данилюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 15 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Курс «Методологія та організація наукових досліджень» має за мету ознайомити студентів з основними проблемами методології та логіки наукового дослідження, із методами та 4 прийомами пізнання, за допомогою яких можна отримати об’єктивно істинні знання. Основні завдання дисципліни – формування у студентів вмінь та навичок самостійного творчого наукового мислення, свідомого використання методів і прийомів сучасного наукового аналізу, опрацювання необхідної літератури, правильного оформлення тексту наукової роботи та бібліографічного апарату, що необхідно для написання магістерської роботи, статей, тез, підготовки доповідей на наукові конференції.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» підготовки магістрів, галузі знань: 01 Освіта, спеціальності: 014 Середня освіта, за освітньою програмою: Мова та література (французька); (Мова та література (німецька); (Мова та література (англійська).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14977
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prohrana Metodolohija osv 18.pdf362,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.