Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14974
Назва: Лексикологія: програма нормативної навчальної дисципліни
Автори: Гунчик, Ірина Олексіївна
Hunchyk, Iryna O.
Бібліографічний опис: Гунчик І. О. Лексикологія: програма нормативної навчальної дисципліни / І. О. Гунчик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 18 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: лексикологія
лексика
лексема
значення слова
Короткий огляд (реферат): Жодна мова не може існувати без слів, тому багатство лексики – це багатство мови в цілому, у цьому і полягає важливість вивчення лексичних одиниць, починаючи від теорії слова та закінчуючи джерелами збагачення лексики. Це сприяє активному засвоєнню теоретичних знань та практичному їх використанню у майбутній професійній діяльності студентів. Курс теоретично узагальнює та систематизує відомості про словниковий склад сучасної французької мови, його місце в лексико-семантичній системі мови, закономірності та тенденції розвитку словникового складу французької та української мов.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Лексикологія» підготовки «бакалавр», галузі знань: 0203 «Гуманітарні науки», спеціальності – 01 Освіта, за освітньою програмою – 014 Середня освіта (французька). Програма містить опис дисципліни та розподіл годин згідно навчального плану, змістове наповнення кредитів та модулів, питання для підсумкового контролю та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14974
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лексикологія 3 курс.pdf334,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.