Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14970
Назва: Основи віршознавства : програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Хайчевська, Тетяна Миколаївна
Khaichevska, Tetiana M.
Бібліографічний опис: Хайчевська Т. М. Основи віршознавства : програма вибіркової навчальної дисципліни / Т. М. Хайчевська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра романських мов та інтерлінгвістики. – Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. – 13 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: віршознавство
організація вірша
віршована форма
класичний вірш
неокласичний вірш
аналіз поетичного тексту
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліни «Основи віршознавства» є теоретичним курсом, який входить до переліку фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін для підготовки бакалаврів. Головним завданням курсу є ознайомлення студентів з актуальних питаннями віршознавства, основним термінологічним апаратом даної дисципліни та закріплення на практиці, у ході аналізу віршованих творів, здобутих теоретичних знань. Не менш важливу роль відіграє формування у студентів знань про еволюцію віршованих форм, специфіку класичного та некласичного вірша.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Основи віршознавства» для студентів освітнього ступеня бакалавр за галуззю знань 01 Освіта, спеціальністю 014 Середня освіта (Французька мова) освітньою програмою «Французька мова» розроблена для студентів 3 кусру і містить інофрмацію щодо розподілу годин по видах діяльності передбачених навчальним планом, теми аудиторних занять, завдання для самостійної роботи студентів та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14970
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи віршознавства.pdf341,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.