Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14959
Назва: Економіка Європейського Союзу : методичні вказівки до вивчення курсу (завдання для самостійної роботи)
Автори: Деделюк, Катерина Юріївна
Dedeliuk, Kateryna Yu.
Бібліографічний опис: Деделюк К. Ю. Економіка Європейського Союзу : методичні вказівки до вивчення курсу (завдання для самостійної роботи) / К. Ю. Деделюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет міжнародних відносин, Кафедра міжнародних економічних відносин та управління проектами. – Луцьк, 2017. – 33 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 9-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: економіка
Європейський Союз
Економіка ЄС
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка Європейського Союзу» є формування знань про зміст, структуру соціально-економічної системи Європейського Союзу, особливості економіки ЄС як цілісного інтераційного утворення, вивчення закономірностей взаємодії національних економік в межах ЄС. На досягнення зазначеної мети направлені такі завдання вивчення курсу: формування у студентів знань про сучасні проблеми та перспективи розвитку ЄС, його інституційного устрою та організаційно-економічного механізму функціонування, окремих сфер господарської системи, зокрема особливостей валютно-фінансової системи, соціальної політики, напрямів держвного соціально-економічного регулювання. Пропонуються завдання для самостійної роботи з вивчення економіки країн Європейського Союзу. Завдання складено з урахуванням робочої програми навчальної дисципліни і спрямовано на самостійну роботу студентів переважно зі статистичними та аналітичними матеріалами. Рекомендовано студентам 4-го курсу напряму підготовки «Міжнародні економічні відносини».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14959
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економіка ЄС.pdf588,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.