Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14947
Назва: Науковий семінар: актуальні проблеми пам’яткознавства та пам’яткоохоронної діяльності
Автори: Гаврилюк, Світлана Віталіївна
Havryliuk, Svitlana V.
Бібліографічний опис: Гаврилюк С. В. Науковий семінар: актуальні проблеми пам’яткознавства та пам’яткоохоронної діяльності : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство, за освітньою програмою Музеєзнавство, пам’яткознавство, культурний туризм / С. В. Гаврилюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2018. - 18 с.
Дата публікації: жов-2018
Дата внесення: 8-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: програма
пам’яткознавство
пам’яткоохоронна справа
історико-культурна спадщина
історична ретроспектива
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Актуальні проблеми пам’яткознавства та пам’яткоохоронної діяльності» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін і спрямована на вивчення студентами: сутності злободенних питань, пов’язаних з теоретичними засадами пам’яткознавства як наукової дисципліни; практичними заходами стосовно охорони нерухомих і рухомих об’єктів української культурної спадщини; окремих питань становлення і розвитку історії українського і світового пам’яткознавства та пам’яткоохоронної роботи; співпраці України з міжнародними пам’яткоохоронними організаціями з метою залучення набутого ними досвіду для удосконалення національної пам’яткоохоронної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14947
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Naukovyi seminar.pdf684,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.