Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14938
Назва: Міжкультурна комунікація: програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Рись, Лариса Федорівна
Rys, Larysa F.
Бібліографічний опис: Рись Л. Ф. Міжкультурна комунікація: програма вибіркової навчальної дисципліни / Л. Ф. Рись ; Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, факультет іноземної філології, кафедра німецької філології.– Луцьк : СНУ імені Лесі Українки, 2018. - 9 с.
Дата публікації: 2018
Дата внесення: 8-лис-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: міжкультурна комунікація
міжкультурна компетенція
культура
культурні цінності
вербальна комунікація
невербальна комунікація
Короткий огляд (реферат): Міжкультурна комунікація – це наука, яка вивчає особливості вербального та невербального спілкування людей, що належать до різних національних та лінгвокультурних спільнот. Оскільки курс призначений для студентів-германістів, предметом вивчення є специфіка обміну інформацією між представниками німецькомовних лінгвокультур, прийняті в цих національних спільнотах мовні стереотипи і норми поведінки, певні «культурні сценарії» різних дій, усталені моделі сприйняття та оцінювання предметів і явищ, соціально унормовані звички, традиції, ритуали, дозволи, заборони тощо.Мета курсу – підготувати студентів до ефективних контактів на рівні повсякденного міжособистісного спілкування із представниками німецькомовних лінгвокультур.
Опис: Програма навчальної дисципліни «Міжкультурна комунікація» розроблена згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу та призначена для студентів-магістрів спеціальності «Мова та література (німецька)» факультету іноземної філології СНУ імені Лесі Українки. Курс «Міжкультурна комунікація» пропонується студентам, які мають глибокі та ґрунтовні знання з комунікативістики, антропології, етно-, соціо- та психолінгвістики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14938
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rys_2018.pdf422,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.